«Форсаж 10»: стартували зйомки десятого розділу франшизи, розкрито його акторський склад

20 квітня 2022,  18:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Він Дизель та його команда розпочали зйомки свого нового блокбастера «Форсаж 10», який буде передостанньою пригодою Домініка Торетто та його хоробрих друзів-гонщиків, що не раз (і не два) рятували світ у кіно.

Разом із Дизелем у десятому «Форсажі» повернуться Мішель Родрігес (Летті), Лудакріс (Тедж), Тайріз Гібсон (Роман), Наталі Еммануель (Рамзі) та Сон Ган (Хан). Не виключаємо також участі у майбутній пригоді Джордани Брюстер (Міа) та Джона Сіни, який в екшені «Форсаж 9» дебютував у ролі брата Домініка та Мії Джейкоба Торетто.

У ролі головної лиходійки Сайфер на екрани повернеться Шарліз Терон.

Нових персонажів зіграють зірка блокбастера «Капітан Марвел» Брі Ларсон, зірка супергеройського екшену «Аквамен» Джейсон Момоа та зірка кінокоміксу «Загін самогубців: Місія навиліт» Даніела Мелшіор. На чиєму боці вони будуть у протистоянні Дома та Сайфер, поки що невідомо.

Деталі про сюжет десятого розділу хітової франшизи також не розголошуються, але сценаристи напевно вигадають ще більше шалених трюків.

Режисером передостанньої частини франшизи, яка в оригіналі отримала назву «Fast X», як розкриває новий тизер-постер нижче, виступає Джастін Лін.

Прем'єра фільму «Форсаж 10» відбудеться у 2023 році.

1521 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: