«Доктор Хто»: трейлер, постери та опис спецвипуску «Легенда про морських дияволів»

19 квітня 2022,  10:11 | Новини серіалів

Свистати всіх на борт! У своїй новій пригоді під назвою «Легенда про морських дияволів» Доктор вирушає підкорювати моря і боротися з морськими монстрами.

У неділю, 17 квітня, на британському телебаченні відбулася прем'єра нового спецвипуску культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», де роль легендарного мандрівника у просторі та часі Доктора виконує Джоді Віттакер.

Для Тринадцятої серія «Легенда про морські дияволи» є передостанньою пригодою, оскільки в наступному спецвипуску вона регенує.

Але не забігатимемо наперед. У «Легенді про морських дияволів» Доктор разом зі своїми відважними супутниками Яс (Мандіп Гілл) та Деном (Джон Бішоп) приземляється в Китаї XIX століття, де їм належить зіткнутися з безстрашною королевою піратів пані Чжен (Крістал Ю) і давніми ворогами Доктора морськими дияволами. Звичайно, на кону доля усієї планети.

Побачити Доктора, Яс, Дена та нових персонажів, з якими вони познайомляться в «Легенді про морських дияволыв», ви можете на персональних постерах, що розташовані нижче.

Режисером спецвипуску виступає Ван Хаолу, а його авторами сценаріями є шоураннер серіалу Кріс Чібнелл та сценаристка Елла Роуд.

887 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: