Зірка «Месників» Марк Руффало назвав путіна військовим злочинцем після геноциду в Бучі

4 квітня 2022,  21:15 | Новини зірок

Голлівудський актор Марк Руффало, відомий завдяки франшизі «Месники», поділився у соцмережах зі своїми 7,9 млн підписниками шокуючою статтею, яка розповідає про Бучанську трагедію, і прямо назвав путіна військовим злочинцем.

Виконавець ролі Брюса Беннера/Халка в блокбастерах MCU продовжує боротися на інформаційному фронті разом з українцями, розповідаючи про жахи, які російська армія коїть на території України.

Актор опублікував у неділю у Twitter посилання на матеріал американської газети HuffPost, який розповідає про ті звірячі вбивства, про той геноцид українського народу, що російські військові скоїли за наказом путіна у Бучі:

Я бачив ще більше фотографій зроблених жахів. Я не поститиму їх, і хотілося б, щоб я ніколи їх не бачив. Те, що робить росія – злочин. Путін – військовий злочинець. Так багато фотографій людей, застрелених на велосипедах. Жах.

Руффало підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, що розпочалася 24 лютого, коли на мирні українські міста почали летіти російські ракети та бомби.

Читайте також: Зірки «Месників» та «Вічних» підтримали українців під час російського вторгнення.

1077 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: