Скандал на «Оскарі»: Вілл Сміт більше не є членом Американської кіноакадемії

3 квітня 2022,  11:50 | Нагороди та премії

У світлі своєї скандальної поведінки під час 94-ї церемонії нагородження премії «Оскар», коли він ударив у прямому ефірі Кріса Рока, актор Вілл Сміт вирішив вийти зі складу Американської кіноакадемії.

Тиждень тому Вілл Сміт отримав довгоочікуваний акторський «Оскар», але ця перемога була заплямована його діями під час церемонії нагородження, що у прямому ефірі транслювалася на весь світ.

Коли на сцені виступав комік Кріс Рок, він пожартував про лису зачіску Джади Пінкетт Сміт, дружини Вілла, яка страждає від хвороби алопеція, після чого Сміт вийшов на сцену і вліпив Року ляпас.

Думки людей розділилися з цього приводу, одні вважають, що Сміт так захистив свою дружину, другі засуджують актора за його агресію, і поки Американська кіноакадемія вирішувала, що з цим робити, Сміт вирішив, що більше не може бути її членом через свою поведінку, яку він сам назвав у своєму офіційному вибаченні «неприйнятною та непростимою».

Своє рішення актор пояснив так:

Я зрадив Академію. Я позбавив інших номінантів та переможців можливості відсвяткувати та прославитися за їхню видатну роботу. Моє серце розбите.

Тим часом Сміт нічого не сказав про свій «Оскар», який він отримав невдовзі після того інциденту за свою гру у фільмі «Король Річард».

Також читайте: Переможці премії «Оскар 2022» (повний список).

1259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: