Дивіться перший трейлер супергеройського серіалу «Міс Марвел» від Marvel

1 квітня 2022,  10:05 | Новини серіалів

Найбільша фанатка супергероїні Капітан Марвел сама отримує круті суперздібності в офіційному трейлері супергеройського серіалу «Міс Марвел», онлайн-прем'єра якого відбудеться вже влітку, 8 червня.

Наступний супергеройський серіал від Marvel Studios та Disney, чиї події розвиваються паралельно з подіями фільмів кіновсесвіту Marvel, познайомить нас із супергероїнею-тінейджером Камалою Хан. Вона живе в Джерсі та є американкою пакистанського походження, а також мусульманкою, що зробить її першою супергероїнею-мусульманкою в історії MCU.

Трейлер показує шкільні будні Камали, яка стикається у школі та за її межами з проблемами звичайних підлітків і мріє стати такою ж крутою, як Капітан Марвел. І одного разу її життя перестає бути звичайним, коли дівчина знаходить космічні браслети, одягнувши які вона отримує фантастичні суперздібності і спрямовує їх на боротьбу зі злом.

Роль Міс Марвел виконує юна акторка Іман Веллані, для якої це буде дебют у світі кіно. А в недалекому майбутньому вона повернеться в цьому образі в блокбастері «Капітан Марвел 2», де познайомиться зі своїм кумиром Керол Денверс/Капітаном Марвел.

Тим часом цього тижня, 30 березня, на платформі Disney+ відбулася прем'єра нового супергеройського серіалу MCU «Місячний лицар».

1041 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: