Режисер фільму про Бонда «007: Не час помирати» допомагає волонтерам у Києві та Львові

31 березня 2022,  21:25 | Новини зірок

Режисер Кері Фукунага, найбільш відомий завдяки торішньому фільму про пригоди Джеймса Бонда «007: Не час помирати», приїхав до України, щоб допомагати волонтерам та переселенцям, які вимушено залишили свої домівки через російську агресію.

Дізнавшись про трагедію, яка розгортається в Україні з вини путіна та російської армії, Фукунага приїхав спочатку до Львова, який із перших днів повномасштабного вторгнення став основним центром для внутрішніх переселенців та перевалочним пунктом для всіх, хто евакуювався за кордон.

Там Фукунага багато спілкувався з волонтерами та переселенцями, документуючи їхні історії та публікуючи їх на своїй сторінці у Instagram, а також він співпрацював з благодійним проектом World Central Kitchen, який під час кризи забезпечує їжею тих, хто цього потребує.

Після Львова режисер, незважаючи на небезпеку, вирушив до Києва.

Три години тому Фукунага поділився у сторіс фотографіями Арки дружби народів, яка знаходиться в серці української столиці, і написав поряд, що «Росія подарувала її [Україні] у 1982 році на честь 60-річчя СРСР», проте у зв'язку з окупацією Криму та Донбасу «в 2018 році художник намалював на ній тріщину».

Хто знає, можливо, ця поїздка в Україну обернеться для Фукунаги створенням документального фільму про російсько-українську війну.

Ви також можете знати цього режисера завдяки серіалам «Справжній детектив» (саме він зняв його хітовий 1-й сезон), «Алієніст» та «Маньяк».

1013 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: