Джамала, Ед Ширан та Каміла Кабельо зібрали для України 520 мільйонів гривень: «Цей час — тест на людяність»

31 березня 2022,  18:25 | Новини зірок

Вчора у Великій Британіі відбувся масштабний благодійний концерт на підтримку України, в рамках якого виступили лауреатка «Євробачення» Джамала, відомі британські виконавці Ед Ширан і Том Оделл, популярна американська співачка Каміла Кабельо та екс-учасниця гурту Spice Girls Емма Бантон.

Завдяки приголомшливій підтримці британців під час благодійного концерту, що відбувся 30 березня в Бірмінгемі, вдалося зібрати 13,4 млн фунтів стерлінгів (тобто понад 520 млн гривень), як повідомила Джамала в соцмережах.

Українська співачка тепло подякувала британцям за їхню щедрість і нагадала світові, що повномасштабна війна, яку на території України розв'язала росія, триває вже понад місяць:

Місяць повномасштабної війни — це достатньо довго. Та скільки б часу не пройшло, до кривавих злочинів не призвичаїтись ніколи. Ні нам, ні світу.

Те, що зробили вчора британці у Бірмінгемі, — дійсно велика справа. Зібрати таку кількість зірок, понад 10 000 гостей у залі, сотні тисяч глядачів в онлайні і як результат — 13,4 млн фунтів стерлінгів (понад 520 млн гривень) на підтримку українців.

У залі, за сценою — лише єдність та підтримка. Гримери, інженери зі світла… усі вони погодилися працювати безоплатно, аби влаштувати цей івент і зібрати кошти. Чому я вдаюсь до цих деталей? Тому що поки світові політики зволікають, звичайні люди не покидають нас ні на мить. Відкривають двері своїх домівок українцям, збирають кошти, поширюють інформацію, воюють з нами пліч-о-пліч — наближуючи перемогу.

Нижче ви можете послухати пісню «Bam Bam» яку Ед Ширан і Каміла Кабельо на благодійному концерті заспівали дуетом.

Також на концерті виступили Палома Фейт, Найл Роджерс та Грегорі Портер. А підтримати українців прийшли зірка культового британського ситкому «Книгарня Блека» Темсін Грег та відомий англійський актор Едді МарсанШерлок Холмс», «Дедпул 2», «Форсаж: Гоббс та Шоу», «Джентльмени»).

Поділившись в Instagram фотографіями з зірками, де вони разом позують разом із прапором України, Джамала зробила акцент на тому, що саме такі важкі часи стають для всього світу «тестом на людяність»:

Цей час — тест на людяність. Мені дуже пощастило бути в оточенні тих, хто щодня бореться за правду й використовує свій голос на максимум. Дякую вам!

Це вже не перший благодійний концерт, який британці організовують для збору коштів на гуманітарну допомогу українцям, які постраждали від російської агресії. Раніше благодійний концерт на користь України організувала зірка серіалу «Гра престолів» Мейсі Вільямс.

1019 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: