Ендрю Гарфілд, Сем Вортінгтон та Дейзі Едгар-Джонс у трейлері серіалу «Під прапором небес»

29 березня 2022,  22:45 | Новини серіалів

Чудова новина для всіх шанувальників талановитого Ендрю Гарфілда! Вийшов трейлер його наступного проекту міні-серіалу «Під прапором небес», який за духом нагадує «Справжнього детектива».

Кримінальна драма «Під прапором небес» («Under the Banner of Heaven») буде екранізацією однойменного роману Джона Кракауера та розповість історію двох братів, які вбили дружину та маленьку доньку свого молодшого брата. Вбивці стверджують, що вони діяли «за наказом Бога». Обидва були учасниками угруповання під назвою «Школа пророків», яке дотримувалося «першопочаткових догм віри», що включали полігамію та віру в те, що істинно віруючі можуть розмовляти безпосередньо з Богом. І коли за розслідування цього звірячого вбивства береться один побожний детектив, якого втілює Гарфілд, його віра зазнає серйозного випробування.

Компанію Гарфілду в даному міні-серіалі складуть його колега з оскароносної стрічки «З міркувань совісті» Сем Вортінгтон, зірка хітового серіалу «Нормальні люди» Дейзі Едгар-Джонс та зірка супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» Ваятт Рассел.

Нещодавно Гарфілда можна було побачити у кінотеатрах у супергеройському блокбастері «Людина-павук: Додому шляху нема», де він знову втілив Людину-павука, а також актор знову був номінований на премію «Оскар» за головну роль у фільмі «Тік-так, бум!».

Прем'єра серіалу «Під прапором небес» відбудеться 28 квітня.

1050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: