«Оскар»: за що Вілл Сміт ударив Кріса Рока

28 березня 2022,  22:50 | Нагороди та премії

Незадовго до того, як Вілл Сміт вийшов на сцену театру «Долбі», щоб отримати свій довгоочікуваний «Оскар», трапився шокуючий інцидент актор вискочив на сцену та вліпив ляпас Крісу Року. І це не було постановкою.

94-а церемонія вручення премії «Оскар», яка минулої ночі відбулася у Голлівуді, не обійшлася без скандалу. І в його центрі опинився Вілл Сміт. Що ж вивело з себе актора? Відповідь проста: довгий язик Кріса Рока.

Рок невдало пожартував про зовнішній вигляд дружини Сміта Джади Пінкетт Сміт, сказавши їй, що дуже чекає, коли з нею вийде фільм «Солдат Джейн 2».

Джада з'явилася на церемонії з поголеною головою, оскільки втратила волосся через хворобу алопеція, а в бойовику «Солдат Джейн» головну роль грала Демі Мур, чия героїня поголила голову, коли пішла в армію.

Почувши жарт, Джада закотила очі, а Сміт зробив вигляд, що посміявся разом із залом, але тут же крикнув Року: «Не говори про мою дружину своїм брудним ротом», причому в оригіналі ця фраза «Keep my wife's name out of your f*cking mouth» містила нецензурну лексику. А потім актор вискочив на сцену та вдарив коміка.

Рок та вся зала були в шоці. Але комік вирішив не звертатися до поліції і не висунув актору звинувачень.

Незабаром Сміт знову піднявся на сцену театру «Долбі», щоб отримати «Оскар» за головну чоловічу роль у біографічному фільмі «Король Річард: Виховуючи чемпіонок».

Читайте також: Переможці премії «Оскар 2022» (повний список).

1325 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: