Український трейлер фантастичної комедії «Все завжди і водночас» від продюсерів братів Руссо

10 січня 2022,  13:39 | Новини фільмів

Раді показати вам офіційний український трейлер фантастичної комедії «Все завжди і водночас» від дуету ДеніелівЛюдина – швейцарський ніж»), спродюсований Джо та Ентоні РуссоМесники: Війна нескінченності», «Месники: Завершення»).

Головну роль у майбутньому фільмі виконала Мішель Єо – зірка стрічок «Шан-Чі і легенда десяти кілець», «Вартові Галактики 2», «Шалено багаті азіати», «Леді», «Мемуари гейші», «Тигр, що крадеться, дракон, що причаївся», «Завтра не помре ніколи». Також одну з ролей у картині виконала Джеймі Лі Кертіс (франшиза «Хелловін», «Ножі наголо», «Чумова п'ятниця», «Правдива брехня»).

Офіційний синопсис:
Ви можете бути будь-ким і будь-коли, адже в мультивсесвіті існують тисячі ваших Варіантів. Існують й тисячі версій Евелін – вона може бути будь-ким: відомою акторкою, талановитим шеф-кухарем, оперною дівою або майстром бойових мистецтв. Вона може отримати доступ до спогадів, емоцій та неймовірних здібностей різних версій себе. Кажуть, що так можна врятувати світ. І якщо зовсім пощастить, то розібратися з найстрашнішим злом - власними податками.

У США новий фільм дуету Деніелів відкриває престижний мультимедійний фестиваль South by Southwest (SXSW). Сценаристи та режисери Деніел Шайнерт та Деніел Кван, які працюють під псевдонімом “Деніели”, прославилися у 2016-му році завдяки культовій картині «Людина-швейцарський ніж» з Деніелом Редкліффом та Полом Дано. Нову роботу Деніелів випускає студія А24 у співпраці з продюсерами братами Руссо, які зняли чотири картини Marvel Cinematic Universe, включаючи фінальні частини «Месників».

«Все завжди і водночас» заплановано до релізу в українських кінотеатрах навесні 2022-го, точна дата стане відома найближчим часом.

1591 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: