«НЕідеальний чоловік»: новий фрагмент

4 серпня 2021,  10:36 | Оновлення

З 5 серпня в українських кінотеатрах стартує романтична стрічка «НЕідеальний чоловік» з Деном СтівенсомАбатство Даунтон», «Красуня та Чудовисько») і Марен Еггерт у головних ролях. Співавтором сценарію та режисером виступила Марія Шрадер, що отримала в минулому році премію Еммі за режисуру серіала «Неортодоксальна» для Netflix. Перед скорою українською прем'єрою фільму пропонуємо подивитися ексклюзивний фрагмент про спробу створення романтичної атмосфери героєм фільму.

«НЕідеальний чоловік» – екранізація фантастичного оповідання Емми Браславської, яка отримала кілька престижних премій за текст першоджерела. Фільм був представлений в березні цього року в основному конкурсі Берлінського кінофестивалю, де виконавиця головної жіночої ролі Марен Еггерт отримала Срібного ведмедя за кращу жіночу роль. «НЕідеальний чоловік» утримує 91% рейтинг на Rotten Tomatoes, а західні критики одностайно хвалять фільм за дотепність, акторську гру, відмінну хімію між героями.

Романтична історія «НЕідеального чоловіка» крутиться навколо лінгвіста Альми (Марен Еггерт) – видатної науковиці з непростим характером. Розлучившись зі своїм партнером, вона віддає перевагу компанії колег або тишу власного будинку. Але творці не будуть мучити передісторією, всі вищеназвані та інші подробиці про Альму глядачі зрозуміють по ходу дії. Насправді, фільм відразу набирає швидкість і приводить Альму до знайомства з Томом (Ден Стівенс) – ідеальним андроїдом, створеним спеціально під неї та її смаки. Принаймні – в теорії. А на практиці, Альма виявилася серед першопрохідців, які повинні оцінити – чи можуть такі роботи і правда жити пліч-о-пліч з людьми, бути для нас опорою, підтримкою та повноцінним любовним інтересом.

Чи варто говорити, що норовлива Альма сама того до кінця не усвідомлюючи, придбала не менше норовливий екземпляр, який не має наміру просто так здатися й бути відправленим назад до завода-виробник?

Українські глядачі побачать фільм одними з перших в світі – прем'єра «НЕідеального чоловіка» у кінотеатрах намічена на 5 серпня.

754 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: