«Холодний розрахунок»: перший погляд на Оскара Айзека в новому продюсерському проекті Мартіна Скорсезе

17 липня 2021,  05:08 | Оновлення

16 вересня в українських кінотеатрах виходить трилер «Холодний розрахунок», автор сценарію та режисер – номінант на премію Оскар Пол Шредер, сценарист легендарних фільмів Мартіна Скорсезе «Таксист» та «Скажений бик». Серед попередніх режисерських робіт Пола Шредера – культові стрічки «Американський жиголо» і «Щоденник пастиря». Крім того, Мартін Скорсезе виступив продюсером трилера «Холодний розрахунку».

Головну роль у фільмі виконав Оскар АйзекДюна», трилогія «Зоряні війни», «Ex Machina»), який зіграв Вільяма – справжнього майстра серед професійних гравців в покер.

Офіційний синопсис повідомляє:

Головне у покері – зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Саме ці навички Вільям опанував досконало, коли вирішив почати нове життя. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії та великих грошей. Це його шанс назавжди залишити позаду таємниці минулого. Проте коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям потрапляє у гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші.

Також у фільмі зіграли: Тай ШеріданПершому гравцеві приготуватися», франшиза «Люди Ікс», «Нічний портьє»), Тіффані ХеддішГламурний бізнес», «Королеви криміналу», «Ульотні дівчата») і тричі номінант на премію Оскар Віллем ДефоАквамен», «Джон Вік», «Маяк»).

Зйомки трилера «Холодний розрахунок» стартували взимку 2019-2020-го року і до завершення картини залишався всього один знімальний тиждень, коли в березні 2020-го в Лос-Анджелесі ввели карантин і зупинили всі зйомки.

«Холодний розрахунок» став одним з перших проектів, якому влада міста дозволили завершити виробництво в липні 2020-го, коли весь ансамбль зміг повернутися на знімальний майданчик.

В українських кінотеатрах детективний трилер «Холодний розрахунок» з Оскаром Айзеком у головній ролі вийде тільки в кінотеатрах 16-го вересня. Трейлер фільму з'явиться найближчим часом.

797 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: