Другий український трейлер і постер драми «Після падіння»

17 липня 2021,  01:38 | Статті

Представляємо Вашій увазі другий офіційний український трейлер та постер майбутнього романтичного фільму «Після падіння» – третьої частині франшизи «Після» за бестселерами американської письменниці Анни Тодд.

Головні ролі в популярній франшизі виконали Джозефін Ленгфорд (молодша сестра актриси Кетрін Ленгфорд з серіалу «13 причин чому» та детектива «Ножі наголо») та Хіро Файнс-Тіффіна (племінник Рейфа і Джозефа Файнсов). У трейлері також з'являється новачок франшизи – актор і модель Картер Дженкінс.

Офіційний синопсис:

Як тільки закохана пара – Тесса Янг та Хардін Скотт приймають важливе рішення про свої складні стосунки – правда про їх сім’ї ставить під сумнів все, що вони знали раніше про близьких та самих себе. Чи зможе їх пристрасний роман вистояти перед таємницями минулого та невідомістю майбутнього?

Фінальні третю та четверту частини франшизи «Після» знімалися пліч-о-пліч восени 2020-го року з дотриманням усіх правил безпеки. Як повідомлялося раніше, до акторського складу «Після падіння» приєдналася лауреатка премії Оскар Міра СорвіноВелика Афродіта», «Водій для копа»), що замінила Сельму Блер в ролі мами головної героїні.

Крім того, у фільмі зіграють зірка серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Ченс Пердомо, зірки серіалу HBO «Футболісти» та «Справжня кров» Аріель Кеббел і Стівен Мойєр. Фільми поставила відомий інді-режисерка Кастіль Лендон.

Перша частина «Після» вийшла на великі екрани навесні 2019-го року, очоливши бокс-офіс більше дюжини країн, в тому числі і України. Картина Дженні Гейдж стала фільмом року за версією Teen Choice Awards та E! People's Choice Awards.

Другу частину франшизи – фільм «Після сварки» зняв режисер культових «Жорстоких ігор» Роджер Кембл, а до основного акторського складу приєднався популярний актор і інфлюенсер Ділан Спроус. Фільм вийшов на екрани в перших числах вересня 2020-го року і, незважаючи на обмеження пов'язані з пандемією, став успішніше першої частини. «Після сварки» дебютував в українському бокс-офісі на другому місці після блокбастера «Тенет».

Прем'єра третьої частини історії Тесси Янг та Хардіна Скотта «Після падіння» очікується вже зовсім скоро – фільм вийде виключно в кінотеатральний прокат з 2 вересня 2021-го року, через рік після виходу другої частини.

1589 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: