«Хижаки» – сафарі на людей – вже у кіно

24 червня 2021,  15:40 | Статті

Сьогодні в кінотеатрах України стартували покази трилера «Хижаки». Перед походом в кіно пропонуємо прочитати невелику статтю і подивитися трейлер фільму:

Історія починається з того, що менеджер нафтової компанії Джек Хелсі (Філіп Вінчестер), разом з дружиною діабетиком Лорен (Ребекка Ромейн), двома дорослими дітьми: бунтівною дочкою Зої (Ізабель Бассетт) і сином геєм Ноєм (Майкл Джонстон), а також хіпповатим хлопцем Зої на ім'я Біллі (Кріс Фішер) прилітають в Африку з метою провести незабутню відпустку.

Відносини в родині Хелсі складні тому спільна поїздка – надія на можливість їх якось поліпшити. Зої має багато претензій до свого названого батька Джека, а його рідному синові Ною здається, що батько не прийняв його гомосексуальність. До того ж Лорен випадково дізнається, що її чоловік може незабаром втратити роботу, і їх безбідному життю загрожує кінець. Глава ж сімейства, який відверто надав би перевагу пляжному курорту аніж дорогому сафарі, потайки вирішує скоротити витрати на подорож по заповіднику Кенії і відправляє всіх в "самостійний" тур по дикій місцевості. З цього моменту у туристів, які приїхали за безпечними пригодами, виникають справжні проблеми.

На їх фургон нападає розлючений носоріг, після чого вони опиняються в розпеченій пустелі без машини, без провідника, без води і мобільного зв'язку. З огляду на те, що Лорен діабетик і двоє з мандрівників поранені, їх шанси вийти неушкодженими з місцевості, що кишить небезпечними хижаками всіх видів, невеликі. Але навіть в цих обставинах герої примудряються постійно сваритися, звинувачуючи один одного в тому, що відбувається.

Коли сімейству Хелсі загрожує реальна небезпека у вигляді зграї гієн, які виявили, що в парку з'явилася нова їжа, несподівано на допомогу їм приходить чоловік з рушницею. Однак, незабаром з'ясовується, що він і є найбільша небезпека для життя як тварин, так і людей.

Так горе-туристи потрапляють в полон до божевільних мисливців, які виправдовують вбивство диких тварин своєю допомогою у виживанні корінних народів. І, звісно, розбещені й пихаті американці загрожують не тільки діяльності браконьєрів, а й всій африканській природі. Тому для мисливців вони стають бажаною здобиччю.

Чи зможе об'єднатися сім'я заради виживання і на що здатні люди в край екстремальних умовах - дивіться в кінотеатрах України вже у ці вихідні.

2182 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: