«Гнів людський»: рекорд бокс-офісу в Україні і новий трейлер (без цензури)

18 травня 2021,  12:14 | Новини фільмів

Дванадцятий повнометражний фільм британського режисера Гая Річі – екшн-трилер «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом в головній ролі очолив український прокат.

За перший уїк-енд (13 – 16.05) фільм зібрав 13 498 905 грн і залучив рекордну аудиторію в 111 840 глядачів. Це кращий показник за перші чотири дні прокату фільму з моменту відкриття кінотеатрів після першого локдауна влітку 2020-го року.

Незважаючи на популярність в США та інших країнах гібридної моделі виходу фільмів одночасно онлайн і в кіно – «Гнів людський» вийшов лише в кінотеатрах, в тому числі і в форматі IMAX. Таким чином, «Гнів людський» відкриває сезон літніх блокбастерів 2021-го року з нових рекордів "ковідной реальності".

Крім того з'явився локалізований новий red-band трейлер «Гнів людського», що розкриває більше деталей сюжету нового фільму Гая Річі.

«Гнів людський» розповідає про загадкового європейського джентльмена на ім'я Патрік Хілл у виконанні Джейсона Стейтема. Головний герой влаштовується в інкасаторську компанію "Fortico Securirites", що перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса. Нещодавно фірма зазнала серію блискуче спланованих пограбувань, і знайти всіх причетних - основна місія Хілла. У цій грі ставки дуже високі і скоро все місто пізнає гнів людський.

Компанію Джейсону Стейтему у фільмі склали – Скотт Іствуд, Голт МакКеллані, Джош Гартнетт, Едді Марсан, Ніамей Алгар, Джеффрі Донован, Лаз Алонсо, Роб Ділейні, Post Malone та ін.. Також у фільмі знявся голлівудський ветеран Енді ГарсіаОдинадцять друзів Оушена», «Хрещений батько 3»).

2417 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: