«Кролик Петрик: Втеча до міста» оголошує зірок українського дубляжу

11 травня 2021,  15:23 | Статті

Після шаленого успіху першої частини анімаційної пригоди «Кролик Петрик», творці фільму представляють продовження яскравої історії – «Кролик Петрик: Втеча до міста», що вийде на великі екрани вже 3 червня 2021 року.

В українському дубляжі голосами яскравих героїв заговорили улюблені зірки!

Безстрашному Петрику свій голос вже вдруге подарував актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий. Євген зізнається, що встиг неабияк скучити за цим чарівним бешкетуном:

Петрик дуже позитивний і запальний персонаж! Він такий як і я – відкритий до пригод, ніколи не сидить на місці і завжди готовий кинути виклик цілому світу! Круто вже вдруге повернутися у дубляж цієї неймовірної історії. Цього разу працювати було значно простіше, оскільки ти вже добре знайомий з персонажем, його характером і манерами. Чітко розумієш задачу від студії дубляжу і наче поринаєш у процес гри, де немає жодних бар’єрів між тобою та анімацією. Ми з дітьми обожнюємо «Кролика Петрика»! На прем’єру минулої частини ходили усією родиною та з нетерпінням чекали на продовження. Нарешті дочекалися!

Вперше у ролі акторки дубляжу до команди при’єдналася яскрава блогерка та бізнес-вумен Сабіна Мусіна, її голосом заговорить кішечка Лапочка. Дівчина з неабияким захватом поділилась емоціями від роботи:

Скажу чесно, коли мене запросили здублювати роль, спочатку навіть не повірила! Я ніколи не займалась дубляжем, тому дуже хвилювалася. Та згодом відпустила себе і просто насолоджувалася процесом: намагалась вловити кожну деталь і пропустити роль крізь себе. Моя героїня – харизматична кішечка Лапочка – справжня лапочка. А ще вона надзвичайно бойова та смілива дівчинка, яка не дасть себе образити. Тож мені дуже імпонує її характер та підхід до життя. Сподіваюся, глядачі оцінять наш з Лапочкою дебют!

розповідає Сабіна

Акторка театру і кіно Ірма Вітовська знову здублювала неперевершену пані Гороїжицьку:

Пані Гороїжицька – ну дуже імпозантна їжачиха. Вона завжди має власну думку про все, що відбувається навколо неї, тому не впустить можливості дати цінну пораду сусідам. І хоча цього разу у неї не така велика роль, проте не менш яскрава! Знаєте, дублювати анімаційні фільми – справжня насолода. Так цікаво спостерігати як твій настрій та енергетика починають грати новими барвами в образі анімаційного героя. Звісно не обходиться без труднощів та викликів, але досвід отримуєш безцінний!

Талановитий шеф-кухар, телеведучий Євген Клопотенко перевтілився в зухвалого кота Тимка:

Вперше мені випала можливість дублювати анімаційного героя. Це абсолютно новий та нетиповий досвід. На відміну від телебачення, тут ти мусиш відтворити весь спектр емоцій свого героя лише за допомогою голосу. Проте – це неабияка практика та справжній плацдарм для творчості!З Тимком у нас чимало спільних рис: він рішучий, безстрашний та вміє відстоювати власну думку. Щоправда методи обирає трохи брутальні. Я все ж таки звик вирішувати негаразди у більш дипломатичний спосіб. Я неймовірно вдячний усій команді дубляжу, зокрема режисерці проєкту за її терпіння, настанови та підказки. Вже з нетерпінням чекаю на прем’єру і запрошую всіх-всіх у кіно!

ділиться враженнями Євген

Не пропустіть сімейну пригоду «Кролик Петрик: Втеча до міста» 3 червня у кінотеатрах!

1964 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: