З'явилася дата української прем'єри комедійного бойовика «Пороховий коктейль»

1 травня 2021,  02:36 | Новини фільмів

Комедійний екшн «Пороховий коктейль» з'явиться в українських кінотеатрах 15 липня 2021 року. Фільм молодого режисера-візіонера Навота Папушадо зібрав по-справжньому яскравий акторський склад:

Карен Гіллан (франшизи «Джуманджі», «Месники»), Ліна ХідіГра престолів», «Суддя Дредд»), Анджела Бассетт (номінація на премію Оскар; «Чорна пантера», «Місія нездійсненна: Фоллаут»), Мішель ЄоШалено багаті азіати», «Тигр підкрадається, дракон ховається»), Карла ГуджиноСан-Андреас», «Хранителі») і зовсім юна Хлої КоулманМій шпигун», «Велика маленька брехня»). Крім того, в картині зіграв номінант на премію Оскар Пол ДжаматтіМільярди», «Нова Людина-павук 2: Висока напруга»).

Синопсис:

Бути кілером – весело і просто?... Для головної героїні, яка від матері успадкувала талант до замовних вбивств, – це дійсно так! Але коли дівчині доводиться піти проти власного боса, вона стає мішенню для цілої армії головорізів. На щастя, мама та її колишні напарниці готові допомогти пригостити гостей своїм фірмовим "пороховим коктейлем".

Фільм не буде доступний в Україні на онлайн-майданчиках, а тільки в кінотеатрах з 15.07.2021. Трейлер, постер фільму і інші подробиці очікуються найближчим часом.

4748 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: