Новий постер серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» присвячений новому Капітану Америка

29 березня 2021,  20:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Вокер, роль якого грає актор Ваятт Рассел, отримав свій персональний постер супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат». І так, на ньому він позує в образі нового Капітана Америка.

Прем'єрна серія серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» шокувала глядачів своєю фінальною сценою, в якій представник уряду США оголосив, що Джон Вокер стане новим капітаном Америка, «символом надії» у непрості часи.

Звичайно, Сем (Ентоні Макі), якому Стів Роджерс (Кріс Еванс) залишив у спадок свій щит і титул Капітана Америка, та Бакі (Себастіан Стен) були від цього оголошення не в захваті, тому їхня зустріч з Джоном в другій серії пройшла аж ніяк не гладко, хоча новий Кеп двічі з'являвся якраз вчасно, щоб їм допомогти (що вельми підозріло).

Разом з постером Джона Вокера в костюмі і з щитом Капітана Америка в руках компанія Marvel Studios опублікувала його цитату з другої серії:

Всі люди у світі чекають від мене чогось великого, і я не хочу їх підводити.

Не знаємо як ви, а ми з нетерпінням чекаємо, коли Сем та Бакі відберуть у Джона щит, і Сем нарешті прийме своє майбутнє в якості Капітана Америка.

Прем'єра 3 серії серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» відбудеться в п'ятницю, 2 квітня.

1586 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: