З'явився український трейлер фантастичного трилера «Покоління Вояджер» з Коліном Фарреллом і Лілі-Роуз Депп

28 березня 2021,  00:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Золотий глобус» Колін Фаррелл втілює керівника міжпланетної місії, яка стрімко виходить з-під контролю, в дубльованому трейлері науково-фантастичної стрічки «Покоління Вояджер».

Події трилера «Покоління Вояджер» («Voyagers») розвиваються на космічному кораблі, де живуть молоді люди, вирощені в лабораторії, розумні і позбавлені емоцій, на чиї плечі лягла відповідальна місія колонізувати нову планету, щоб врятувати людство.

Трейлер показує, що хлопці та дівчата регулярно вживають якийсь синій препарат, і щойно один з них, хлопець-бунтар, пропонує їм відмовитися від цього препарату, життя на кораблі починає занурюватися в хаос, а його пасажирів поглинають страх, хіть та ненаситна жага влади.

Центральних героїв цієї історії, яких ви можете побачити в обіймах одне одного на офіційному постері, грають Тай ШеріданЛюди Ікс: Апокаліпсис», «Першому гравцю приготуватися») та Лілі-Роуз ДеппКороль», «Танцівниця»).

А того збожеволілого хлопця, який влаштовує на борту хаос, втілює зірка оскароносного фільму «Дюнкерк» Фінн Вайтхед.

Режисером і сценаристом фантастики «Покоління Вояджер» виступає Ніл Бергер, який зняв фільми «Ілюзіоніст», «Області темряви» та «Дивергент». Українська прем'єра його нового трилера очікується 22 квітня.

1774 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: