Перший погляд на героїню Ейси Гонсалес з мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг»

27 березня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційні кадри пригодницького мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» представляють яскраву героїню, голосом якої стане Ейса Гонсалес, відома завдяки фільмам «На драйві», «Форсаж: Гоббс та Шоу» і «Ґодзілла проти Конґа».

Нова глава культового анімаційної франшизи від студії DreamWorks «Спіріт: Дикий мустанг» познайомить нас зі сміливою та відважною дівчинкою на ім'я Лакі, яка не представляє і дня без пригод і найбільше мріє знайти своє місце у світі. Переїхавши в маленьке містечко, вона зустрічає дикого мустанга на ім'я Спіріт, і це змінює його життя. На них чекає неймовірна подорож, яка подарує їм дивовижні відкриття.

Лакі озвучує актриса Ізабела Мерсед, яку ви можете знати завдяки популярним фільмам «Трансформери 5: Останній лицар», «Родина за хвилину» та «Дора і Загублене місто».

Тим часом Ейса Гонсалес подарує свій голос героїні на ім'я Мілагро Наварро, відомій наїзниці, яка виступає на коні на одному з нових кадрів.

Також кадри показують, що у Лакі є постер з Мілагро, так що вона теж хоче бути наїзницею, як і її кумир. Можливо, саме ця мрія і відправить її зі Спірітом в їхню доленосну подорож.

В український прокат мультфільм «Спіріт: Дикий мустанг» вийде 3 червня.

А поки ви можете побачити Гонсалес в кінотеатрах, якщо у вашому місті немає локдауну, в науково-фантастичному екшені «Ґодзілла проти Конґа».

1437 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: