Серіал «Ванда/Віжн» отримав веселу заставку в стилі «Друзів»

26 березня 2021,  18:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вступні титри хітового комедійного серіалу «Друзі» є еталоном серіальних заставок, і завдяки талановитому монтажу шанувальників всесвіту Marvel їх стиль привніс трохи радості в серіал «Ванда/Віжн».

Кожна серія супергеройського серіалу від Marvel Studios «Ванда/Віжн» була натхненна хітовими ситкомами різних декад, починаючи з 1950-х і закінчуючи 2010-ми, але його творці обійшли стороною культовий ситком «Друзі», і фан-заставка від користувача з ніком Arezoogram це епічно виправляє.

Заставка показує комічні та милі моменти з життя Ванди (Елізабет Олсен), Віжна (Пол Беттані), Біллі (Джуліан Гілліард), Томмі (Джетт Кліне), П'єтро (Еван Пітерс) та їхньої цікавої сусідки Агнес (Кетрін Ган) в тихому американському містечку Вествью, що знаходиться в Нью-Джерсі. І якщо ви все ще не можете відійти від того сумного фіналу, це відео напевно змусить вас посміхнутися і згадати всі ті комічні ситуації, що переживали наші герої.

До речі, пісня групи The Rembrandts «I'll Be There For You» дуже підходить сімейці Максімофф, адже навіть починається словами «So no one told you life was gonna be this way» («Ніхто не сказав тобі, що життя буде таким»). Звичайно, Ванда і не підозрювала в дитинстві, що чекає на неї в майбутньому і що вона стане Багряною відьмою.

У кінці заставка закінчується фразою: «Творець серіалу Ванда Міксімофф», що відсилає до того, як Ванда створила у Вествью альтернативну реальність, коли її з головою накрило горе від втрати Віжна.

В майбутньому ми побачимо Багряну відьму на великому екрані в блокбастері «Доктор Стрендж: В мультивсесвіту божевілля», чия прем'єра очікується в 2022 році.

1972 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: