Пірс Броснан стане супергероєм в екшені Двейна Джонсона «Чорний Адам»

25 березня 2021,  21:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон оголосив в середу п'ятого і останнього члена Суспільства справедливості Америки, роль якого в супергеройському фільмі від Warner Bros. «Чорний Адам» зіграє сам Джеймс Бонд, Пірс Броснан.

Поділившись новиною про кастинг Броснана в соцмережах, Скала написав, що він зіграє у всесвіті DCEU чарівника Доктора Фейта:

Таке задоволення оголосити останнього члена нашого #JusticeSociety, крутого державного діяча, містера Пірса Броснана в ролі культового і всезнаючого Доктора Фейта. Я вдячний за те, що у мене є такий талановитий, різноманітний і голодний акторський склад. Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться...

У коміксах DC Доктор Фейт був представлений в травні 1940-го року, і з тих пір цей псевдонім носило більш 10 супергероїв. Оригінальним Доктором Фейтом є Кент Нельсон, який відкрив гробницю чарівника Набу і став його учнем, щоб боротися зі злочинністю і силами зла. Кент також є членом-засновником Товариства справедливості Америки.

Іншими членами Товариства справедливості стануть Руйнівник атомів (Ной Сентінео), Людина-яструб (Елдіс Годж) та Циклон (Квінтесса Свінделл).

Також Джонсон повідомив, що зйомки екшену «Чорний Адам» стартують вже за 3 тижні. Так що він цілком може вийти на екрани у 2022 році.

2673 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: