Промо-ролик 6 серії «Супермен і Лоїс» повідомляє, що серіал повернеться у травні

25 березня 2021,  18:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже подивилися всі п'ять серій нового супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» і хочете ще, то вам доведеться запастися терпінням, оскільки прем'єра його 6 серії відбудеться аж 19 травня за українським часом.

Офіційний синопсис серії поки невідомий, але її назва «Smells Like Teen Spirit» (дослівно «Пахне духом підлітка») відсилає до знаменитої пісні групи Nirvana, що з початку 90-х є гімном підлітків-бунтарів.

Цим підлітком-бунтарем в 6 серії серіалу «Супермен і Лоїс» буде Джордан (Александр Гарфін), один з синів Кларка (Тайлер Геклін) та Лоїс (Бітсі Таллок). Нещодавно у Джордана стали проявлятися надздібності, але, як показує промо-ролик, після цього поворотного моменту він «став відчувати себе ізольованим» від звичайних людей.

В одній зі сцен Кларк тренує Джордана, і хлопець, вдаривши по дерев'яній колоді, залишає в ній пристойну відмітку в формі свого кулака.

А наприкінці промо Лоїс розкриває Лані (Еммануель Шрікі), що в місті «відбувається щось жахливе», натякаючи на план Моргана Еджа (Адам Рейнер).

1014 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: