Раян Рейнольдс весело повідомив нову дату прем'єри фільму «Персонаж»

24 березня 2021,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нам було не так сумно з приводу того, що його фантастичний екшен «Персонаж» не вийде в прокат в травні, Раян Рейнольдс записав веселе відео, де розкриває його нову дату прем'єри.

У минулому році Раян Рейнольдс і каст фільму «Персонаж» разом з режисером Шоном Леві записали відео, де жартували про те, що він вийде на екрани «може бути 11 грудня або на Різдво, або на Новий рік, або на День святого Валентина, або навіть на Гелловін (але не на той, який ви думаєте)». І в цьому жарті виявилася величезна частка правди.

У грудні пандемія і низькі збори фільмів в кінотеатрах не дозволили «Персонажу» увірватися на великі екрани, і в травні цього теж не станеться. Але Рейнольдс не втрачає надії, що прем'єра фільму відбудеться... 13 серпня.

Рейнольдс каже у відео, що ця дата прем'єри остаточна «на 100%», але потім вставка показує, що коли він її говорить на камеру, то 13 серпня вимовляється не його голосом, а кимось за кадром, що натякає на те, що це відео можна перезаписувати з новою датою прем'єри до нескінченності. Але ми все-таки не втрачаємо надію побачити Рейнольдс а у світі відеогри наприкінці літа.

Більше кінопрем'єр серпня ви знайдете в нашій афіші.

1082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: