Кіану Рівз зіграє напівбога у фільмі за своїм власним коміксом «BRZRKR»

23 березня 2021,  23:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Реліз коміксу «BRZRKR», який Кіану Рівз створив разом з Меттом Кіндтом, відбувся на початку березня, і його успіх уже привернув увагу голлівудських кіностудій.

Екранізацією коміксу «BRZRKR» займеться стримінгова платформа Netflix, яка в період пандемії продовжує домінувати в Голлівуді. І головну роль в ній виконає сам Кіану Рівз, повідомляє Variety.

Слідом за пригодницьким екшеном «BRZRKR» вийде 12-серійне аніме, де Рівз також буде озвучувати головного героя і виступить в якості продюсера.

Головним героєм «BRZRKR» виступає напівсмертний/напівбог на ім'я Бі, який був проклятий і схильний до насильства. Після століть поневірянь по землі він можливо знайшов для себе притулок, працюючи на уряд США, щоб вести битви, занадто небезпечні для кого-небудь ще. За свою службу Бі буде надана правда про його існування, а також про те, як покласти цьому край.

У минулому році Рівз зіграв у науково-фантастичній комедії «Білл і Тед» та озвучив героя мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки».

Вже скоро, в грудні, на великі екрани вийде очікуваний екшен «Матриця 4», де Рівза знову можна буде побачити в культовому образі Нео. А поки він готується до зйомок бойовиків «Джон Уік 4» та «Джон Уік 5».

1853 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: