15 цікавих фактів про створення та персонажів блокбастера «Ґодзілла проти Конґа»

22 березня 2021,  21:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо у вашому місті зараз немає локдауну, то вже за декілька днів ви зможете побачити на екранах кінотеатрів довгоочікуваний поєдинок двох монстрів за долю людства під назвою «Ґодзілла проти Конґа». А поки саме час дізнатися про цей фільм та про його створення 15 цікавих фактів.

1. «Ґодзілла проти Конґа» буде першим фільмом за 59 років, в якому Ґодзілла з'являється разом з Конгом. Минулого разу ці гігантські монстри боролися на великому екрані у стрічці «Кінг Конг проти Ґодзілли», що вийшла у 1962 році.

2. Події фільму «Ґодзілла проти Конґа» розвиваються через 5 років після подій екшену «Ґодзілла: Король монстрів», який показав 2019 рік, і через 51 рік після подій стрічки «Конг: Острів черепа», де ми подорожували в 1973 рік.

3. Під час підготовки до зйомок режисер Адам Вінгард переглянув деякі фільми про Ґодзіллу і Конга, на яких він зростав, щоб згадати те відчуття емпатії, яке він відчував до цих монстрів у дитинстві.

4. Вінгард розповів, що даний фільм це «дві окремі історії, які в результаті перетинаються: історії команди Конга і команди Ґодзілли». А також він зазначив, що «історія кожної людини слідує за історією кожного монстра».

5. У команду Конга входять герої у втіленні акторів Александра Скарсгарда, Ребекки Голл та Кейлі Готтл, а в команді Ґодзілли будуть герої, яких грають Міллі Боббі Браун, Браян Тайрі Генрі та Джуліан Деннісон.

6. Міллі Боббі Браун повернеться на екрани в образі Медісон Расселл, яка подружилася з Ґодзіллою під час подій блокбастера «Ґодзілла: Король монстрів».

7. Однією з центральних героїнь екшену «Ґодзілла проти Конґа» виступає Цзя глуха дівчинка з новозеландського народу іві, яку грає актриса Кейлі Готтл з повністю глухої родини. Для Готтл це буде дебют у кіно.

8. Ребекка Голл втілить доктора Айлін Ендрюс, яка є прийомною матір'ю Цзя. Голл охарактеризувала свою участь в блокбастері «Ґодзілла проти Конґа» як «приголомшуючу», оскільки даний фільм був її першим проектом після вагітності, але вона також знайшла цей досвід «захоплюючим».

9. Актор Александр Скарсгард зіграє геолога доктора Нейтана Лінда, який працює з Конгом. Його привабила ця роль тим, що Нейтан позитивний герой, оскільки Скарсгард часто грає лиходіїв і дуже хотів змінити амплуа.

10. Під час виходу трейлера глядачі помітили, що Конг дуже сильно виріс після подій стрічки «Конг: Острів черепа». Там говорилося про те, що Конг все ще росте, так що це дозволило творцям сиквела зробити його розміром з Ґодзіллу, щоб у них були рівні сили і шанси на перемогу.

11. В оригінальному фільмі, що вийшов у 60-х роках, не було показано, хто остаточно переміг Конг або Ґодзілла, що розчарувало глядачів, тому в інтерв'ю 2017 року Вінгард сказав, що в його фільмі «точно буде переможець».

12. Композитором фільму став Junkie XL, який раніше писав музику для Ґодзілли просто так, оскільки він є дуже великим шанувальником цього кайдзю у нього вдома є колекція з усіх фільмів про Ґодзіллу на японській мові.

13. Тривалість фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа» становить 113 хвилин, тобто 1 годину 53 хвилини, що робить його найкоротшим в хронологічному плані фільмом кіновсесвіту MonsterVerse.

14. За різними даними, голлівудські кіностудії витратили на виробництво фільму «Ґодзілла проти Конґа» від 160 до 200 мільйонів доларів.

15. В український прокат блокбастер «Ґодзілла проти Конґа» виходить 24 березня, що робить українців одними з перших у світі, хто зможе побачити новий розділ світу MonsterVerse на великому екрані.

Квитки на фільм «Ґодзілла проти Конґа» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

2358 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: