Генрі Кавілл привітав Зака Снайдера з виходом режисерської версії «Ліги справедливості»

20 березня 2021,  22:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь довгоочікуваної прем'єри супергеройського блокбастера «Ліга справедливості Зака Снайдера» виконавець ролі Супермена Генрі Кавілл поділився новими фотографіями зі зйомок і теплими словами підтримки на адресу режисера Зака Снайдера, зазначивши, що «надія ніколи не вмирає».

Поруч з трійцею закулісних фото «Ліги справедливості» Кавілл написав в Instagram:

За тебе, Зак. Вітаю! Я знаю, що це була для тебе важка подорож, але ти продовжував боротися. Я не міг бути ще щасливішим, коли побачив втілення твого бачення «Ліги справедливості». І що це за фільм! #НадіяНіколиНеВмирає #ZackSnydersJusticeLeague

На першому знімку Супермен, який щойно воскрес, кидає гігантський шматок статуї в інших супергероїв; на другій фотографії Кавілл постає в образі Кларка Кента, поки Снайдер дає йому вказівки; а на третьому знімку Снайдер знімає сцену возз'єднання Кларка та Лоїс Лейн, яку грає Емі Адамс.

Прем'єра режисерської версії екшену «Ліга справедливості» відбулася в четвер, 18 березня, на стримінговій платформі HBO Max.

Критики та шанувальники коміксів DC прийшли в захват від цього кіноепіка на сайті IMDb він зараз займає 91-е місце в рейтингу найкращих фільмів усіх часів.

Тим часом Кавілл продовжує зніматися в 2 сезоні хітового фентезі «Відьмак», який пізніше вийде на Netflix.

1079 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: