«Гра престолів» отримає ще 3 спін-оффи

19 березня 2021,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO продовжує досліджувати потенційні можливості Вестеросу та франшизи «Гра престолів» — він вже займається розробкою ще трьох серіалів про світ письменника Джорджа Р.Р. Мартіна.

Сайт Deadline повідомив e середу про те, що канал HBO готує ще три приквели хітового фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершився у 2019 році.

Перший серіал називається «9 Voyages» («9 подорожей») і повідає про пригоди лорда Корліса Веларіона, також відомого як Морський Змій, який зіграє ключову роль у подіях майбутнього фентезі «Дім дракона» про громадянську війну Таргарієнів.

Другий приквел «10,000 Ships» («10,000 Кораблів») також буде розповідати про море і подорожі. Його головною героїнею стане легендарна принцеса Німерія, яка заснувала Дорн, найпівденніше та спекотніше королівство у Вестеросі.

Третій серіал буде називатися «Flea Bottom» («Блошине дно»), і його події повідають про жителів брудних трущоб столиці Семи королівств, Королівської гавані, де розташовані ринки, майстерні, таверни та борделі.

Також канал HBO готує спін-офф про пригоди Дунка (він же сер Дункан Високий) і Егга (Ейгона V Таргарієна) та анімаційний серіал про Вестерос.

Поки складно сказати, скільки з цих проектів дійсно будуть втілені у життя, але твердо ми знаємо одне — вже у 2022 році на нас чекає прем'єра серіалу «Дім дракона», який покаже Танок драконів.

1172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: