Промо-ролик 9 серії 5 сезону серіалу «Рівердейл» лякає небезпечним маніяком

18 березня 2021,  20:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетті збирається зупинити серійного вбивцю, який полює на жінок, в промо-ролику 9 серії 5 сезону хітового молодіжного серіалу «Рівердейл».

У серії під назвою «Chapter Eighty-Five: Destroyer» («Глава вісімдесят п'ята: Руйнівник») на наших героїв чекає наступне:

Після того як «Бульдоги» зазнають поразки в декількох футбольних іграх, Арчі (Кей Джей Апа) і Вероніка (Каміла Мендес) придумують план, як підняти шкільний дух в учнях. Бетті (Лілі Рейнхарт) шукає допомоги у Шеріл (Меделін Петш), після того як стикається з дуже складним вибором.

Глядачі сподіваються, що в цьому непростому розслідуванні Бетті допоможе Джагхед (Коул Спроус), і що потім вони знову будуть разом, оскільки Арчі все ніяк не визначиться між нею та Веронікою. Чого тільки вартий його конфлікт з її чоловіком Чедом (Кріс Мейсон) на вечірці у Шеріл!

До речі, як вам минула серія «Рівердейла», де Шеріл влаштувала скандальну вечірку для своїх друзів? Діліться враженнями в коментарях.

Прем'єра серії «Глава вісімдесят п'ята: Руйнівник», яку зняв режисер «Моторошних пригод Сабріни» Роб Шейденгланц, відбудеться 25 березня.

1333 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: