«Супермен і Лоїс»: промо-ролик і опис 5 серії «Найкраще від Смоллвіля»

17 березня 2021,  18:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лоїс Лейн стикається віч-на-віч з небезпечним суперлиходієм в напруженому промо-ролику 5 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс».

У серії «The Best of Smallville» («Найкраще від Смоллвіля») на наших героїв чекає багато різних подій, як розкриває її розширений синопсис:

Поки Смоллвіля святкує свій перший фестиваль врожаю після смерті Марти, Кларку (Тайлер Геклін) нагадують про те, що його мати значила для нього, і він отримує урок, який допоможе йому пережити її смерть. Тим часом Лоїс (Бітсі Таллок) здійснює прорив в своєму розслідуванні щодо Моргана Еджа (Адам Рейнер). Кайл (Ерік Валдез) намагається налагодити відносини з Ланою (Еммануель Шрікі), але здається, що він може знову взятися за старе.

Промо-ролик також показує Джордана (Александр Гарфін) в коридорі школи, драматичну сцену між Джонатаном (Джордан Ельзасс) і Кларком і капітана Лютора (Волі Паркс), який підходить до Лоїс і каже їй, що він «шукав її».

Після чого ми бачимо, що Лютор давно стежив за нею, і в кінці він заявляє свого спільника: «Куди йде Лоїс, Супермен слід за нею». А потім стріляє з базуки в небо. Імовірно в Супермена.

Прем'єра серії «Найкраще від Смоллвіля» відбудеться 24 березня за українським часом.

865 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: