Себастіан Стен, Деніс Гоф та дуже багато пристрасті в трейлері фільму «Monday»

16 березня 2021,  20:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Себастіан Стен та Деніс Гоф заводять спекотний літній роман в сексуальному трейлері драматичного фільму «Monday» («Понеділок»). І їхнє знайомство починається з того, що їх заарештовує поліція.

Романтична драма «Monday» покаже історію Міккі (Себастіан Стен) та Хлої (Деніс Гоф), двох американців, яким близько 35 років. Вони живуть в Афінах і знайомляться під час одного спекотного літнього вік-енду. Коли час Хлої в Греції добігає кінця, вона вирішує звільнитися з вимогливої роботи в США і дізнатися, чи зможе пристрасть одного вік-енду пережити зіткнення з реальністю з настанням неминучого понеділка.

Сценаристом та режисером цього пристрасного роману між Стеном та Гоф виступає Аргіріс Пападімітропулос, який родом з Афін.

Фільм «Monday» був представлений в минулому році в рамках кінофестивалю в Торонто, а його онлайн-прем'єра на VOD-платформах очікується 16 квітня.

А вже в цю п'ятницю, 19 березня, Стен повернеться в образі Бакі Барнса в супергеройському серіалі від Marvel Studios «Сокіл і Зимовий солдат».

672 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: