«Вічні»: супергерої зібралися разом на новій промо-фотографії фільму від Marvel Studios

11 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила обкладинка календаря за участю героїв майбутнього супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Вічні», яка дозволяє краще розглянути їхні різнокольорові суперкостюми.

Супергеройський екшен від лауреатки премії «Золотий глобус» Хлої Чжао познайомить глядачів з новою супергеройською командою з коміксів Marvel Вічні, яка буде захищати Землю та людство від своїх злісних побратимів Девіантів.

Головним героєм фільму буде Ікаріс (Річард Медден), який позує в центрі обкладинки календаря «Вічних» в синьому костюмі з золотими вставками.

Одразу за ним можна побачити Серсі (Джемма Чан) в зелено-сірому костюмі та Гільгамеша (Ма Дон-Сок) в зелено-коричневому костюмі.

Поряд з ними знаходяться Спрайт (Лія МакГ'ю) в біло-блакитному костюмі та Маккарі (Лорен Рідлофф) в червоно-сірому.

В останньому ряду стоять ще чотири супергероя: Друіг (Баррі Кеоган) в сіро-червоному костюмі, Фастос (Браян Тайрі Генрі) в синьо-сірому костюмі, Кінго (Кумейл Нанджіані) в фіолетово-сірому костюмі і Аджак (Сальма Гайєк) в синьо-золотому костюмі. Аджак буде лідером Вічних.

Бракує тільки Тени (Анджеліна Джолі), у якої буде білий костюм із золотими вставками, як розкрили фотографії зі зйомок. Також у фільмі з'явиться Дейн Вітман (Кіт Герінґтон), відомий як Чорний лицар.

На великі екрани екшен «Вічні» прибуде восени, 4 листопада.

1945 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: