Відео дня: Джеймс Корден та його незабутній день з принцом Гаррі, що підкорив мережу

7 березня 2021,  02:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий Джеймс Корден, який веде «Дуже пізнє шоу з Джеймсом Корденом», вирішив зустрітися зі своїм земляком принцом Гаррі і влаштувати йому незабутню екскурсію Лос-Анджелесом. Звичайно, з чаєм та бісквітами, розмовами про серіал «Корона» та... смугою перешкод.

Першою зупинкою в спеціальному турі по Лос-Анджелесу для принца Гаррі став огляд того самого знаменитого особняка із хітового серіалу «Принц з Беверлі-Гіллз», який, як виявилося, Гаррі дивився і навіть зміг заспівати разом з Джеймсом його головну пісню. Вілл Сміт був би в захваті.

До речі, для Гаррі це була перша в житті поїздка на двоповерховому автобусі, і він зізнався, що завжди мріяв вирушити на такому автобусі на екскурсію, але вдома це було неможливо зробити. Швидше за все, оскільки членам королівської родини «не можна носити з собою гроші», тому його просто б не пустили в туристичний автобус.

Джеймс намагався влаштувати для Гаррі дуже веселе проведення часу, але він також торкнувся непростої теми його відходу від королівських справ та переїзду через океан. На що Гаррі сказав, що, незважаючи на переїзд, він буде продовжувати служити суспільству, як зможе:

Це буде продовження того, що ми робили у Великій Британії. Моє життя завжди буде присвячене цьому службі суспільству. І Меган теж підписалася на це, і нам подобається займатися цим. Ми будемо намагатися привнести у світ співчуття, зробити людей щасливішими та змінити світ.

Гаррі також зізнався, що дивився серіал «Корона», новий сезон якого показав драматичні стосунки його батьків, принца Чарльза та принцеси Діани. Він підкреслив, що це «художня вигадка, частково заснована на правді», і що цей серіал «дає певне уявлення про те, який спосіб життя» у королівської родини, і про те, як «члени королівської родини ставлять свій обов'язок служити британському народові на перше місце перед усім іншим».

В інтерв'ю принц сказав про «Корону» наступне:

Я відчуваю себе більш комфортно стосовно серіалу «Корона», аніж стосовно всіх тих історій, які [преса] пише про мою родину, мою дружину і про мене.

Розповідаючи про свого сина Арчі, Гаррі здивував Джеймса історією про те, що його бабуся, тобто королева Єлизавета II, надіслала їм на свято у подарунок вафельницю, і тепер Арчі обожнює їсти вафлі на сніданок.

Завершальним етапом в екскурсії Джеймса Кордена стала смуга перешкод, яку вони з Гаррі пройшли разом. Ось тільки Гаррі служив в армії і був явно готовий до того, що доведеться метати спис і лазити по бруду, а ось Джеймсу довелося важче. І «підбадьорювання» Гаррі йому мало допомагали.

Також в даному відео в камео з'являється дружина Гаррі Меган Маркл. Джеймс влаштував з нею веселий відеодзвінок, коли намагався переконати Гаррі купити будинок з серіалу «Принц з Беверлі-Гіллз».

2052 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: