«Старий»: розкрита дата прем'єри нового трилера режисера М. Найта Ш'ямалана

7 березня 2021,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх кіноманів, які обожнюють творчість режисера М. Найта Ш'ямалана, який зняв «Шосте відчуття» та «Спліт». Цього літа на екрани українських кінотеатрів увірветься його наступний трилер «Старий» («Old»).

У центрі дивних подій науково-фантастичного горор-трилера «Старий» (також відомого як «Старе») знаходиться родина з дітьми, яка вирушає в тропічну відпустку і знаходить віддалений пляж. Але декілька годин відпочинку на цьому пляжі змушують їхні тіла старіти з величезною швидкістю... стискаючи все життя до одного дня.

У новому фільмі Ш'ямалана знялися Гаель Гарсіа Берналь, Вікі Кріпс, Томасін МакКензі, Алекс Вулф, Руфус Сьюелл, Еббі Лі, Елайза Сканлен та Кен Люн.

Українська прем'єра трилера «Старий» очікується 22 липня. Через пандемію коронавірусу ця дата ще може бути змінена, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб залишатися в курсі.

З нетерпінням чекаємо релізу повноцінного трейлера майбутнього трилера Ш'ямалана, а поки переглядаємо тизер, представлений у лютому на Супербоулі.

Більше кінопрем'єр липня ви знайдете в нашій афіші.

994 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: