Джордж Клуні приступив до зйомок свого нового фільму з Беном Аффлеком

6 березня 2021,  22:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступним кінопроектом лауреата премії «Оскар» Джорджа Клуні буде фільм під назвою «The Tender Bar», в якому одну з головних ролей виконає його давній друг ще один володар «Оскара» Бен Аффлек.

Драматична стрічка «The Tender Bar» буде екранізацією однойменних мемуарів лауреата Пулітцерівської премії Дж.Р. Мохрінгера і розповість історію дорослішання хлопця Дж.Р., який живе на острові Лонг-Айленд в Нью-Йорку і шукає серед відвідувачів бару свого дядька тих, хто зможе замінити йому батька.

Роль юного Дж.Р. виконає актор Тай Шерідан, відомий завдяки ролі юного Циклопа в фільмах про Людей Ікс та фантастиці Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Тим часом Бен Аффлек втілить його дядька Чарлі, власника бару.

Компанію їм в кадрі складуть Лілі РейбАмериканська історія жахів», «Відіграти назад»), Макс МартініТихоокеанський рубіж», «Таємний орден»), Макс КазеллаЗакон ночі», «Джекі») та Рензі ФелізВтікачі», «Тепер ми всі разом»).

Минулим режисерським проектом Клуні була науково-фантастична картина «Опівнічне небо», яка в грудні 2020 року вийшла на платформі Netflix.

Аффлек в минулому році зіграв головні ролі одразу в двох фільмах: спортивній драмі «Поза грою» та детективному трилері «Останнє, чого він хотів». А у цьому місяці він повернеться в образі Бетмена в супергеройському екшені «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера».

1002 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: