Джулія Робертс і Джордж Клуні возз'єднаються в новому фільмі «Ticket to Paradise»

5 березня 2021,  19:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Давні друзі Джулія Робертс і Джордж Клуні, які подружилися на зйомках фільму «Одинадцять друзів Оушена», збираються знову зіграти пару на великому екрані в романтичній комедії «Ticket to Paradise».

Сайт Deadline пише, що Робертс і Клуні підписалися на головні ролі у фільмі «Ticket to Paradise» («Квиток до Раю»), де вони зіграють «розведену пару, яка відправляється на Балі, щоб не дати своїй дочці зробити ту помилку, яку вони зробили 25 років тому».

Цю комедію для кіностудії Universal Pictures зніме знаменитий британський режисер Ол Паркер, відомий завдяки фільмам «Готель "Меріголд"» і «Готель "Меріголд" 2» та мюзиклу «Mamma Mia! 2».

Даний проект є дуже важливим для Голлівуду і кінопрокатного бізнесу, оскільки через пандемію і часткову роботу кінотеатрів все активніше фільми із зірками першої величини відправляються одразу на стримінгові сервіси. Але боси студії Universal були непохитні у своєму бажанні підтримати кінотеатри, так що комедію з Робертс і Клуні точно покажуть на великих екранах.

В останній раз цю веселу парочку можна було побачити в кінотеатрах разом у 2016 році в стрічці «Грошова пастка», яку зняла Джоді Фостер.

У минулому році Клуні виступив режисером та зіграв головну роль в науково-фантастичному фільмі «Опівнічне небо», що вийшов на Netflix. Тим часом Робертс на декілька років взяла перерву від кіно, а до цього, у 2018 році, вона зіграла в серіалі «Повернення додому» і драмі «Повернення Бена».

1249 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: