Пародія «Ванда/Віжн»: Елізабет Олсен та Джиммі Феллон подорожують у часі в крутому скетчі «Нічного шоу»

5 березня 2021,  15:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу фінальної серії серіалу «Ванда/Віжн» його головна зірка Елізабет Олсен, також відома як Ванда Максімофф/Багряна відьма, стала гостею «Нічного шоу з Джиммі Феллоном». І ведучий не упустив можливість знятися разом з нею в епічному скетчі під назвою «Феллон/Віжн».

У серіалі «Ванда/Віжн» Ванда та її чоловік Віжн (Пол Беттані) подорожують різними декадах американських ситкомів, а в «Феллон/Віжн» схоже прокляття спіткало шоу Джиммі Феллона, де Олсен грає роль актриси, що прийшла на його шоу, і несподівано для себе починає стрибати з 1950-х в 1970-і, потім в 1990-і, й, нарешті, в 2010-і, і поступово починає підозрювати, що тут щось не так...

Особливо Олсен здається підозрілим сміх, що звучить за кадром в порожній студії, хоча Феллон все заперечує і намагається переконати її, що все під контролем. Вона висловлює припущення, що Феллон робить це, оскільки сумує за часом до пандемії, коли він записував шоу з повною аудиторією глядачів, а не з порожніми кріслами.

Дивіться до самого кінця, щоб побачити епічне камео від Кетрін Ган, також відомої як Агата Гаркнесс, яка з'являється під пісню «Kathryn Hahn All Along».

Так що оплески Феллону, Олсен і Ган за такий блискучий скетч, який був знятий на набагато скромніший бюджет, аніж серіал «Ванда/Віжн», але виглядає дуже правдоподібно.

Прем'єра фінальної серії «Ванда/Віжн» відбудеться вже сьогодні, 5 березня.

1343 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: