Королева в блакитному: Ель Фаннінг підкорила своєю грацією на церемонії «Золотий глобус»

2 березня 2021,  17:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка Ель Фаннінг, вона ж королева Катерина з серіалу «Велика», віртуально з'явилася на 78-й церемонії нагородження премії «Золотий глобус», що пройшла в неділю, в неймовірній блакитній сукні від Gucci.

Цього року Фаннінг була номінована на премію «Золотий глобус» у категорії Найкраща актриса в комедійному серіалі за роль королеви Катерини у драмеді «Велика». Актриса не могла бути присутньою на церемонії нагородження особисто, адже зараз зайнята зйомками другого сезону «Великої», що проходять в Лондоні, тому знялася в прекрасній фотосесії в блакитній вечірній сукні й стала частиною віртуальної червоної доріжки.

На жаль, Фаннінг не отримала в той вечір свій «Золотий глобус», але це не завадило актрисі виглядати надзвичайно і увійти в топ найстильніших знаменитостей церемонії.

Поділившись фотографіями в Instagram вона подякувала своїй команді за такий святковий вечір:

Одягнена до ночі для @goldenglobes. Спасибі моїй прекрасній команді зачісок та гриму в серіалі @erinayanianmonroe і @glynnlorraine. Вони перетворюють мене на Катерину кожен день на знімальному майданчику і є частиною цього особливого дня! @garethgatrell наш мега-фотограф «Великої», і ми так весело проводили час, роблячи ці фотографії. Спасибі @alessandro_michele за цю чудову сукню! Я люблю @gucci назавжди! З блискучими [прикрасами] @leightonjewels і макіяжем від @lorealparis.

Серіал «Велика» також претендував на звання Найкращого комедійного серіалу, а колега Фаннінг Ніколас Голт на звання Найкращого актора в комедійному серіалі, але драмеді від Hulu програла і в цих категоріях.

Читайте також: Переможці премії «Золотий глобус-2021».

1765 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: