Фрагмент анімації «Рая та останній дракон» представляє 10-річного капітана Буна

1 березня 2021,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Youtube-акаунт Disney Parks поділився ексклюзивним фрагментом очікуваного діснеївського мультфільму «Рая та останній дракон», який показує знайомство воїтельки Раї та драконихи Сісу з дуже заповзятливим героєм Буном.

Тікаючи від ворогів, головна героїня анімації Рая (Келлі Марі Трен) та її нова подруга Сісу (Аквафіна), яка вміє перетворюватися на людину, опиняються на човні Shrimporium, де їх зустрічає дуже спритний 10-річний офіціант Бун. Він тут же садовить їх за стіл і подає їм напої, але у Раї немає на цей часу, і вона просить покликати капітана.

І тут на неї чекає сюрприз, оскільки капітаном човна-ресторану Shrimporium є... той же Бун. До речі, він також займає посади менеджера та шеф-кухаря. Сподіваємося, що він керує човном так само швидко, як і розмовляє, інакше нашим героїням доведеться відбиватися від цілої ватаги ворогів.

Голосом Буна в оригіналі виступає юний актор Ісаак Ванг, який раніше з'являвся у фільмах «Хороші хлопці» та «Думай як пес».

Українські глядачі зможуть побачити нову анімаційну пригоду від студії Disney одними з перших у світі його прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться вже в цей четвер, 4 березня.

Квитки на мультфільм «Рая та останній дракон» ви знайдете в нашій афіші, яка постійно оновлюється.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1751 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: