«Том і Джеррі»: хто озвучує кота і мишу в новому повнометражному фільмі

27 лютого 2021,  15:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшла очікувана комедія для всієї родини «Том і Джеррі», яка повертає на екрани легендарну парочку. Саме час розібратися в тому, хто ж озвучує оновлених Тома та Джеррі.

Фільм з використанням анімації «Том і Джеррі» ґрунтується на класичній серії короткометражних мультфільмів, створених в 1940 році легендарними голлівудськими мультиплікаторами Вільямом Ганною та Джозефом Барберою.

Творці фільму на чолі з режисером Тімом Сторі вирішили бути якомога ближче до оригінальних Тома і Джеррі, незважаючи на їхній осучаснений на комп'ютері зовнішній вигляд, тому використовували при озвучуванні головних героїв архівні записи голосу Ганни, який видавав усі оригінальні крики, зітхання, ґвалт, завивання та лемент для Тома і Джеррі, щл звучали в оригінальних мультфільмах з 1942 по 1957 рік.

Також у фільмі Сторі можна почути архівні записи за участю знаменитих американських акторів озвучення Мела Бланка, який створював звукові ефекти для Тома і Джері з 1963 по 1967 рік, та Джун Форей, яка брала участь в озвучуванні мультфільмів про кота і мишку з 1954 до 1965 року.

Але не обійшлося і без сучасного актора, який допоміг своїм голосом створити цілісних персонажів. Ним став Френк Велкер, який прославився тим, що з 2002 року озвучує на екрані пса-детектива Скубі-Ду (включаючи торішній мультфільм про його пригоди), а з 1969 року Фреда Джонса.

Тим часом голосами Диявола і Янгола, які з'являються в кіно на плечах Тома і намагаються перетягнути кота на свою злу або добру сторону, став Ліл Рел Говері.

У минулому він озвучував мультфільм «Angry Birds у кіно 2» і мультсеріал «Рапунцель: Нова історія». А також ви можете знати Говері завдяки фільмам «Пастка», «Пташиний короб» та «Іуда і чорний месія».

Квитки на фільм «Том і Джеррі» ви можете придбати на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

3502 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: