Дивимося український трейлер фільму «Мій рік у Нью-Йорку» з Маргарет Квеллі та Сігурні Вівер

24 лютого 2021,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сігурні Вівер трохи нагадує культову героїню Меріл Стріп зі стрічки «Диявол носить Prada» в дубльованому трейлері драматичного фільму «Мій рік у Нью-Йорку», також відомого як «Мій роман з Селінджером».

Драма «Мій рік у Нью-Йорку» є екранізацією біографічного роману-бестселера письменниці Джоанни Сміт Ракофф, який розповідає про її дивовижні пригоди в молодості у світі американського видавництва.

Джоанна приїздить до Нью-Йорка міста своєї мрії, і влаштовується на першу роботу у літературне агентство. Тепер її основні обов’язки готувати каву стерві-босу, відповідати на дзвінки, а ще переглядати листи, які надсилають з усього світу шанувальники великого Дж.Д. Селінджера, адже саме його твори представляє агентство, де вона працює. Дівчина опиняється у самому серці богемного Нью-Йорка 90-х, і з усіх сил намагається розібратись не тільки зі своєю роботою, бойфрендом і босом, а й здійснити свою головну мрію стати письменницею. Тож вона починає відповідати на листи, відкриваючи власний талант, а надихає її голос письменника у телефонній слухавці…

Роль Джоанни виконує Маргарет Квеллі, яку ви можете знати за фільмами «Одного разу в... Голлівуді» та «Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг». Тоді як Сігурні Вівер, на рахунку якої є 3 номінації на премію «Оскар», втілює її боса.

Екранізацією історії Ракофф займався сценарист та режисер Філіпп Фалардо.

Відправитися в Нью-Йорк разом з Квеллі ви зможете вже наступного тижня фільм «Мій рік у Нью-Йорку» виходить в український прокат 4 березня.

1185 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: