Фільм «Біллі Айліш: Трохи розмитий світ» виходить в прокат на цьому тижні

23 лютого 2021,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників і шанувальниць відомої співачки Біллі Айліш, які давно мріяли потрапити на її концерт! На цьому тижні у вас буде така можливість, оскільки в український прокат виходить документальний фільм «Біллі Айліш: Трохи розмитий світ». І його покажуть в IMAX.

Нова документальна кінокартина режисера Р.Дж. КатлераВересневий номер», «Послухай мене, Марлон») покаже, як Біллі Айліш та її брату Фіннеасу О'Коннеллу вдалося створити в домашній студії звукозапису дебютний альбом співачки «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», чий реліз відбувся в 2019 році і виявився одним з найуспішніших альбомів сучасності, отримавши 5 премій «Греммі», включаючи категорію Альбом року.

Разом з цим фільм покаже закулісне життя співачки, її масштабний тур, її боротьбу з депресією і бажання надихати нинішнє покоління тінейджерів також боротися з цією хворобою, що забирає так багато життів.

Стрічку«Біллі Айліш: Трохи розмитий світ» демонструватимуть у кінотеатрах усього три дні з 26 по 28 лютого. Так що не пропустіть.

Квитки на фільм «Біллі Айліш: Трохи розмитий світ» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1088 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: