Гай Річі зніме фільм про «неджентльменську війну» для Paramount

23 лютого 2021,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року режисер Гай Річі потряс всіх кіноманів своєю блискучою кримінальною стрічкою «Джентльмени», а тепер вирішив очолити військовий фільм «Ministry Of Ungentlemanly Warfare» («Міністерство неджентльменської війни»).

Джерела, близькі до проекту, повідомили сайту Deadline, що Річі напише та зніме «Ministry Of Ungentlemanly Warfare» для кіностудії Paramount Pictures.

«Ministry Of Ungentlemanly Warfare» буде ґрунтуватися на однойменній книзі письменника Деміена Льюїса, права на екранізацію якої Paramount викупили ще в 2015 році. Її події розгортаються в 1939 році, коли британці зазнавали поразки від нацистської Німеччини на території континентальної Європи, і прем'єр-міністр Великої Британії Вінстон Черчілль хотів завдати сильного удару у відповідь. Він наказав припинити боротися відповідно до прийнятих джентльменських правил ведення бою і створити групу воїнів, які стануть першими секретними оперативниками, що завдадуть удару в тилу ворога.

По суті, вони були першим британським оперативним підрозділом, члени якого були завербовані, знаючи, що, швидше за все, вони будуть вбиті. Проте вони стали дуже згуртованою групою, і їхня робота охопила всю Другу світову війну. Вони здобули важливі перемоги над нацистами, порушивши при цьому всі прийняті правила ведення війни, використовуючи обман та навіть лук і стріли, щоб знищити ворога.

Каст фільму поки не розголошується, але ми сподіваємося, що Річі запросить в цей проект кого-небудь зі своїх «джентльменів» Меттью МакКонахі, Чарлі Ганнема або Коліна Фаррелла. Будемо раді навіть камео.

А поки чекаємо на прем'єру наступного кримінального фільму Річі «Wrath of Man», головну роль в якому виконає його давній друг Джейсон Стейтем.

1366 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: