Серіал «Ванда/Віжн» нарешті порадував глядачів сценою після титрів

20 лютого 2021,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Глядачі просили, і Marvel Studios відгукнулися на їхнє прохання. Сьома серія хітового супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», яка вийшла в п'ятницю, показала невелику, але дуже очікувану сцену після титрів.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 7 серії «Ванда/Віжн».

Серія «Breaking the Fourth Wall» («Ламаючи четверту стіну») розкрила у фіналі одну з головних загадок серіалу та містечка Вествью, показавши, що весь цей час за ниточки смикала Агнес (Кетрін Ган), яка виявилася могутньою відьмою Агатою Гаркнесс.

Агата спочатку заманила в свій будинок близнюків Біллі (Джуліан Гілліард) і Томмі (Джетт Кліне), нібито бажаючи дати Ванді (Елізабет Олсен) відпочити, а після, користуючись відсутністю Віжна (Пол Беттані), і саму Ванду, яку підкорила своїй волі за допомогою магії.

Але сцена після титрів розкрила, що допомога вже близько. Дуже близько. Моніка Рамбо (Тейона Парріс), яка нарешті продемонструвала свої суперсили раніше в 7 серії, знайшла вхід до підвалу будинку Агати, де пропали Ванда та близнюки.

Як раптом поряд з Монікою з'явився... П'єтро (Еван Пітерс) в хіпстерской шапочці, який багатозначно сказав:

Цікавій Варварі...

Правда, очі Моніки тут світяться фіолетовим світлом, кажучи про те, що вона теж знаходиться під чарами Агати, але хто знає, раптом їй вдасться звільнитися.

Чим закінчиться знайомство Моніки і П'єтро, якого до життя повернула Агата, дізнаємося в 8 серії «Ванда/Віжн», чия прем'єра відбудеться 26 лютого.

2409 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: