Фільм «Аферистка» блискуче відсилає до фінального сезону «Гри престолів»

20 лютого 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одну з центральних ролей у чорній комедії/трилері «Аферистка» виконує актор Пітер Дінклейдж, відомий завдяки ролі Тіріона Ланністера в серіалі «Гра престолів», і ми помітили там невелике, але дуже круте відсилання до Вестероса.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Аферистка», то далі читайте на свій ризик, оскільки тут присутні спойлери.

Фільм «Аферистка» розповідає про підступну законну опікунку Марлу Грейсон, за роль якої Розамунд Пайк вже отримала номінацію на «Золотий глобус». Вона відправляє в будинок для літніх людей багатих бабусь і дідусів, щоб отримати можливість управляти їхніми фінансами та майном, але її чергова жертва Дженніфер Пітерсон виявляється аж ніяк не простою старенькою.

Дженніфер виявляється матір'ю російського мафіозі Романа Луньова, якого грає Дінклейдж, і його безжалісний персонаж починає полювання на Марлу.

Тільки Марла виявляється не такою беззахисною, як вважав Роман, і вирішує вести свою гру. І в епізоді, де вона викрадає Романа на парковці в бізнес-центрі, Марла з'являється в перуці, яка точнісінько схожа на зачіску Серсеї Ланністер з останнього сезону «Гри престолів».

Також Марла постійно порівнює себе в «Аферистці» з левицею, а саме лев є символом дому Ланністерів.

Цікаво, що ворожі відносини Серсеї і Тіріона, які у «Грі престолів» неодноразово намагалися вбити одне одного, дуже схожі на відносини героїні Пайк та героя Дінклейджа в комедійному трилері «Аферистка».

Та й Пайк з цієї стрижкою виглядає дуже схожою на Ліну Гіді, чи не так?

Квитки на фільм «Аферистка» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1693 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: