Перший погляд на Кетрін Зету-Джонс в 2 сезоні серіалу «Блудний син»

16 лютого 2021,  22:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 2 сезону популярного серіалу «Блудний син» представляють доктора Вівіан Кепшоу, роль якої виконає лауреатка премії «Оскар» Кетрін Зета-Джонс.

Доктор Вівіан Кепшоу у втіленні Зети-Джонс дебютує на телеекранах в одній з майбутніх серій «Блудного сина», прем'єра якої відбудеться 2 березня.

Вона буде працювати в лікарні Claremont Psychiatric, де зараз знаходиться доктор Мартін Вітлі (Майкл Шин), і її арка буде обертатися навколо його персонажа, повідомив сайту TV Line один з творців серіалу Кріс Федак.

Хоча доктор Кепшоу спочатку буде отримувати задоволення, доручивши Мартіну огидну роботу, як миття унітазів, вона почне бачити Мартіна в новому світлі, оскільки він виявиться корисним в лікуванні пацієнтів.

Федак каже, що персонаж Зети-Джонс, послужить «цікавим контрастом» для Майкла Шина, якого можна побачити в компанії актриси на кадрах нижче:

Це будуть захоплюючі відносини. Між ними буде якийсь зв'язок, і стануться дійсно божевільні речі дуже мало з них будуть хорошими, але розважальними.

В останній раз Зету-Джонс можна було побачити в серіалах «Ворожнеча» і «Королева Америка», а також в телефільмі «Хрещена мати кокаїну».

4534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: