Відео дня: Вігго Мортенсен йде на риболовлю в перерві між дублями «Володаря перснів»

16 лютого 2021,  21:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки легендарної трилогії Пітера Джексона «Володар перснів» проходили на мальовничих пейзажах Нової Зеландії і подарували його акторам безліч чудових спогадів. Наприклад, Вігго Мортенсен мабуть досі згадує, як він рибалив у цій річці в перерві між дублями.

Рідкісне відео зі зйомок першого фільму трилогії Джексона «Володар перснів: Хранителі персня», заснованого на романі письменника Джона Р.Р. Толкіна, показує Мортенсена з довгим волоссям і в костюмі Арагорна, і, щойно камери вимикаються, він бадьоро хапає вудку і приманку й біжить до річки в надії зловити хоч якусь рибу.

А у кінці відео, трохи порибаливши, Мортенсен говорить у камеру:

Напевно, краще я піду вчити свої слова, і забуду про [риболовлю] на деякий час.

Імовірно це та сама річка з фінального акту фільму, коли на Хранителі персня напав великий загін урук-хаїв, в ході битви з ними наша команда розділилася, а Фродо і Сем попливли з Перснем геть, щоб воно не потрапило до рук Сарумана і Саурона.

Тим часом ви можете побачити Арагорна в кінотеатрах України у другому фільмі трилогії «Володар перснів: Дві фортеці», а в цей четвер, 18 лютого, в повторний прокат виходить «Володар перснів: Повернення короля».

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1519 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: