«День розплати»: український трейлер і постер екшену з Гарі Дурданом та Серіндою Свон

16 лютого 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарі Дурдан відправляється рятувати Серінду Свон з полону терористів в дубльованому трейлері екшен-трилера «День розплати» («Redemption Day»), який виходить в український прокат вже в цей четвер, 18 лютого.

Будучи нагородженим Почесною медаллю за хоробрість під час перестрілки з ІГІЛ, капітан морської піхоти США Бред Пакстон (Гарі Дурдан) страждає від довгострокових наслідків перебування в зоні бойових дій. З підтримкою люблячої дружини Кейт (Серінда Свон), Бред намагається пристосуватися до цивільного життя. Коли Кейт, відомій археологині, надається унікальна можливість зробити кар'єру в Марокко, Бред закликає її не упускати цей шанс.

Однак коли Кейт приїжджає на місце, її бере в заручники терористична група, яка вимагає 10 мільйонів доларів як викуп. Бред мчить в Марокко, де посол США припинив переговори про звільнення Кейт після того, як угода поставила під загрозу переговори Організації Об'єднаних Націй про майбутні постачання нафти в регіоні.

Коли розкриваються незвичайні обставини викрадення Кейт, Бред змушений використати свої військові навички в сміливій і смертоносній операції, щоб знайти винних і врятувати жінку, яку він кохає.

Роль посла США в Марокко тут виконує номінант на премію «Оскар» Енді ГарсіаХрещений батько 3», «Одинадцять друзів Оушена», «Mamma Mia! 2»).

Також у фільмі режисера Хічама Хаджі знялися актори Брайс Бекстер, Ерні Гадсон, Мартін Донован, Роберт Неппер і Самі Насері.

Квитки на фільм «День розплати» ви вже можете придбати на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1068 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...