Що означає та фраза Джокера з нового трейлера «Ліги справедливості Зака Снайдера»?

15 лютого 2021,  22:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю вийшов повноцінний трейлер режисерської версії супергеройського блокбастера «Ліга справедливості», заснованого на коміксах DC, і Джокер у втіленні актора Джареда Лето вкрав у його кінці всю увагу глядачів своїм зовнішнім виглядом та... своїми словами.

У кінці трейлера «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера» ми бачимо кошмарне видіння Бетмена (Бен Аффлек) апокаліпсис планетарного масштабу, що стався з вини Дарксайда (Рей Портер). Але на цьому ландшафті з руїн Брюс зустрічає не іншопланетного тирана, а свій найгірший кошмар давнього ворога Джокера.

Злочинний принц Готема спостерігає за зруйнованою планетою, одягнений в бронежилет спецназу, і задумливо говорить Темному лицареві:

Ми живемо в суспільстві, де честь це далекий спогад. Хіба не так, Бетмен?

Перша частина цієї фрази «Ми живемо в суспільстві» вже давно стала коронною серед мемів про Джокера, і не так давно фанати DC навіть створили петицію, щоб її сказав у фільмі «Джокер» Хоакін Фенікс.

Але тоді їхня мрія не збулася, і Зак Снайдер вирішив це виправити.

Прем'єра «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера» відбудеться 18 березня.

А поки ви можете побачити Лето у кінотеатрах в образі маніяка-психопата, який грає в кішки-мишки з Дензелом Вашингтоном і Рамі Малеком у трилері «Дрібниці». За цю роль Лето отримав номінацію на «Золотий глобус».

2627 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: