Хесса повертається: дивимося український трейлер мелодрами «Після падіння»

15 лютого 2021,  12:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер романтичної картини «Після падіння» з Джозефіною Ленгфорд та Хіро Файнсом-Тіффіном в головних ролях підірвав мережу в найромантичніше свято року в День святого Валентина.

Мелодрама «Після падіння» буде продовженням хітових фільмів «Після» і «Після сварки», які вийшли на великі екрани в 2019 і 2020 роках відповідно. Вона ґрунтується на третьому романі письменниці Анни Тодд, що розповідає про наступний етап у відносинах Тесси Янг (Джозефіна Ленгфорд) і Хардіна Скотта (Хіро Файнс-Тіффін).

У третьому фільмі Тесса має ухвалити найважливіше рішення у своєму житті, і це все змінить. Одкровення спочатку про її родину, а потім і про родину Хардіна ставлять усе, що вони знали раніше, під сумнів і ускладнюють відстоювання їхнього насилу завойованого майбутнього разом.

Коли Хардін дізнається секрет Тесси, він замість розуміння звертається до саботажу. І дівчину втомлює цей повторюваний цикл ревнощів, непередбачуваного гніву і прощення. Тесса задається питанням: чи варта їхня з Хардіном пристрасть всієї цієї драми?

Прем'єра фільму «Після падіння» очікується в 2021 році. Слідкуйте за новинами Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату його прем'єри першими.

1502 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: